Concert Lenny Kuhr in sfeervolle kerk Op Hodenpijl


Nederlands beste troubadour raakt je met haar pure muziek

Schipluiden, 20110406 -- Lenny Kuhr brengt haar muziek dichterbij het publiek met haar nieuwe programma Dichtbij. Alleen met snaren en stem weet ze je te raken, recht in je hart! Ze geeft eerste paasdag (24 april 2011) om 12.00 uur een akoestisch concert Op Hodenpijl.

Meer dan ooit is het Lenny's intentie om haar muziek zo puur en intiem mogelijk te brengen. Met gitarist Cor Mutsers en bassist Micha Kook heeft ze de ideale vorm gevonden om deze intentie tot expressie te brengen. Dichtbij de muziek en het publiek. Lenny brengt bekende nummers en veel nieuwe nummers. Het concert vindt plaats in de fraai gerestaureerde kerk van Op Hodenpijl in Schipluiden.
Datum: zondag 24 april. Aanvang concert: 12.00 uur. Entree concert: € 17,50

Over Op Hodenpijl
Op Hodenpijl is een unieke plek in het groene Midden-Delfland, vlakbij Delft waar natuur, cultuur, kunst, gezondheid en welzijn bij elkaar komen. Kom langs voor koffie, lunch, borrel of maaltijd van streekproducten, doe nieuwe ideeën op met een lezing of expositie of luister naar een prachtig concert. De van oorsprong rooms-katholieke kerk doet tot 1963 dienst als kerk, daarna wordt het gebruikt als pakhuis. In 2004 kopen ondernemers Dirk en Tilly Post het complex aan en herstellen het in oude luister.  

Na afloop kun je aanschuiven voor een lunch met streekproducten in ons biologisch restaurant. Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden. We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats. Reserveren kan via
www.ophodenpijl.nl of 015-380 18 40. 





Ingezonden persbericht