Paaseierenjacht in Bruparck: Paashaas verstopt 20.000 chocolade eieren in Bruparck

30/03/2011 16:46

FIELD / URBAN COMMUNICATION

Op zondag 24 en maandag 25 april doet de paashaas weer zijn intrede in Bruparck. Ook dit jaar verstopt hij er 20.000 overheerlijke chocolade paaseieren. Telkens vanaf 13u30 geeft hij het startsein voor een heuse paaseierenjacht. Naast de gewone chocolade eitjes zijn er ook 'superpaaseieren' te rapen. In deze grote exemplaren zitten tickets voor Océade, Mini-Europa alsook vele andere prijzen. De paaseierenjacht en de bijhorende randanimaties zijn volledig gratis.

Na het enorme succes van het carnavalsfeest belooft de Bruparck paaseierenjacht weer heel wat kinderen op de been te brengen. Op zondag 24 en maandag 25 april (paasmaandag), telkens tussen 13u30 en 16u30, worden duizenden kinderen verwacht op het speelplein 'piratenschip' in The Village in Bruparck voor een zoektocht naar chocolade eieren.

Om deze eierenjacht zo eerlijk en onpartijdig mogelijk te laten verlopen, worden de kinderen onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: kinderen tot 4 jaar, kinderen van 5 tot 7 jaar en kinderen van 8 tot 10 jaar. Elke tien minuten wordt een groepje kinderen van dezelfde leeftijd losgelaten op het speelplein. Op enkele minuten tijd moeten ze zo veel mogelijk paaseieren zien te vinden. Per ronde is er ook telkens één superpaasei verstopt.

Inschrijven voor de (gratis) paaseierenjacht is verplicht en kan op www.bruparck.com tot en met 17 april 2011.

Naast de paaseierenjacht valt er nog heel wat ander leuks te beleven. De kinderen kunnen ondermeer aan de slag in het bloemenatelier. De papieren bloemen die ze daar knutselen mogen ze daarna planten in zelfversierde terracotta bloempotjes. De kinderen kunnen zich ook laten schminken door professionele grimeurs. Bruparck voorziet dit jaar niet minder dan drie schminkstanden waar de kinderen de hele namiddag doorlopend worden geschminkt!

Inschrijven voor deze gratis workshops en voor de grime is niet nodig.