Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-04-2011

Televisie
HET PERFECTE PLAATJE
Uitzending zondag 24 april
Nederland 3 - 20.30 uur

VOETBALVROUWEN IN HET PERFECTE PLAATJE

Op zondag 24 april kiest Nederland in HET PERFECTE PLAATJE de 'perfecte man'. Bestaat de prins op het witte paard eigenlijk wel? Wie heeft het ideale lichaam en de beste karaktereigenschappen? Kiest Nederland bijvoorbeeld voor de charmes van Jeroen van Koningsbrugge, voor de avontuurlijke Chris Zegers of voor de succesvolle Humberto Tan?

Samen met een wisselend team van vijf bekende kandidaten, onder leiding van Yolanthe Sneijder-Cabau, komen we iedere week dichterbij het perfecte plaatje. De BN'ers krijgen in elke aflevering de top 10 van een categorie te zien, die zij vervolgens kunnen 'ranken'. Delen zij de mening van het publiek?

Het panel bestaat deze week uit vrouwen van bekende Nederlanders voetballers. Danielle de Zeeuw, Gertrude Kuijt, Bouchra van Persie, Sabia Boulahrouz en Daisy Drenthe staan Yolanthe bij in de zoektocht naar de 'perfecte man'. Daisy Drenthe laat weten dat Royston niet de perfecte man is. Hij kookt namelijk nooit voor haar. En Dirk Kuijt en Demy de Zeeuw mogen van hun vrouwen best wel wat romantischer zijn...

In de eerste afleveringen verkoos Nederland de familie Borsato tot 'perfecte buren', Sophie Hilbrand als 'perfecte vriend' en eigen baas als 'perfecte baan'. De Audi A8 staat bovenaan bij de 'perfecte auto', de villa in de buitenwijk wint in de categorie 'perfecte huis' en reizen ziet men als meest 'perfecte vrijetijdsbesteding'. Het 'perfecte kind' is een sociaal kind als Arie Boomsma. Volgende week maken we HET PERFECTE PLAATJE compleet met de 'perfecte vrouw'.

Voor meer informatie: www.perfecteplaatje.nl
Twitter mee: #perfecteplaatje