Politie Gelderland-Zuid

Mishandeling in onderzoek

Nijmegen, 24-04-2011 o Meerdere politieagenten werden zaterdagavond rond 23.30 uur naar het Waalstrandje gestuurd in verband met een melding dat een jongen gewond zou zijn.

Op het Waalstrandje stond een grote groep omstanders. Een jongen, naar later bleek van 17 jaar uit Nijmegen, lag op de grond en was moeilijk aanspreekbaar. Uit getuigenverklaringen werd duidelijk dat er een ruzie had plaatsgevonden tussen de 17-jarige en een andere jongen. De jongens zouden elkaar kennen en de 17-jarige zou door de jongen geslagen zijn. Ambulancemedewerkers brachten de jongen over naar het ziekenhuis.

Een andere politie-eenheid ging aan op het adres van de verdachte. De jongen bleek niet thuis te zijn, maar meldde zich op verzoek van agenten later op het politiebureau. De 15-jarige jongen uit Nijmegen is aangehouden en ingesloten. Hij zit nog vast. De Districtsrecherche in Nijmegen doet verder onderzoek naar de mishandeling. Met het slachtoffer gaat het inmiddels beter, van hem zal een aangifte opgenomen worden. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. (10)

Laatst gewijzigd 24-04-2011 14:38 | © Regio Gelderland-Zuid |