Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem/ Neede/ Wehl - Bestuurders onder invloed       |

De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 april drie bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.


Een 51-jarige fietser uit Dorsten (Dld) is omstreeks 23.30 uur van de weg gehaald. De man fietste over het kruispunt Terborgseweg/ IJsselkade in Doetinchem en had geen verlichting. Hij zorgde voor een gevaarlijke situatie. De man bleek onder invloed van alcohol en kon zich niet identificeren. Hij is meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau is een boete uitgeschreven voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.


Omstreeks 00:00 uur zagen surveillerende agenten een 17-jarige snorfietser uit Rekken over de Wheemerstraat in Neede rijden. De 17-jarige bleek onder invloed van alcohol en is meegenomen naar het politiebureau. Hij blies een promillage van 1,0. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt.


Surveillerende agenten zagen omstreeks 00:05 uur een 38-jarige automobilist over de Beekseweg in Wehl rijden. De man bleek onder invloed van alcohol en is meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hij blies een promillage van 0,8. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Ook kreeg hij een rijverbod uitgereikt.


2011054792-1, 2011054801-1 en 2011054798-3

|     |Winterswijk - Moeder en dochter gewond na botsing boom    |

Een 35-jarige vrouw en haar 5-jarige dochter uit Winterwijk raakten zaterdagmiddag 23 april gewond. De auto waarin de twee zaten kwam tegen een boom aan op de Meddoseweg in Winterswijk.


De hulpdiensten kregen omstreeks 12.30 uur de melding dat er een auto tegen een boom was gebotst. Vermoedelijk is de auto in de berm terecht gekomen en moest de 35-jarige bestuurder een stuurcorrectie maken. Hierdoor kwam de auto tegen een boom aan de overkant van de weg tot stilstand. De 35-jarige vrouw en haar 5-jarige dochter zijn met onbekend letsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


2011054540-1
|     |Doetinchem - Vrouw veroorzaakt geluidsoverlast            |

De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 april een 51-jarige vrouw uit Doetinchem aangehouden. De vrouw veroorzaakte geluidsoverlast in de buurt.


De politie kreeg meerdere meldingen binnen van overlast. Hierop is de 51-jarige vrouw aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De vrouw bleek onder invloed van alcohol en is ingesloten om haar roes uit te slapen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.
2011054825-1

|     |Doetinchem - Jongen aangehouden voor vernielen ruit       |

De politie heeft in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 april een 17-jarige jongen uit Doetinchem aangehouden. De jongen had een ruit vernield aan de Van Cappellestraat in Doetinchem.


Omstreeks 01:30 zagen agenten de jongen staan in de van Capellestraat voor een vernielde ruit van een restaurant. De jongen gaf direct toe dat hij betrokken was bij de vernieling van de ruit. De jongen bleek in het bezit van een mes. Dit mes is in beslag genomen en de 17-jarige is meegenomen naar het politiebureau. Eerder op de avond had de jongen een portier bedreigd. De portier heeft hiervan aangifte gedaan. De jongen is ingesloten voor nader verhoor.


2011054822-1


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(



---- --