Politie Gelderland-Zuid

Jongen verdacht van mishandeling

Beuningen, 24-04-2011 o Zaterdag aan het eind van de middag werden politieagenten naar de Nettenknoper gestuurd. Daar zou een mishandeling hebben plaatsgevonden.

Ter plaatse spraken ze met het slachtoffer, een 30-jarige man uit Leiden, en diens vriendin. De man had een bebloed gezicht. De 30-jarige verklaarde dat hij een briefje van twintig euro op de grond had zien liggen en dat wilde oprapen. Op dat moment kwamen er twee jongens aan die zeiden dat het geld van hun was. Eén van de jongens sloeg de 30-jarige vervolgens in zijn gezicht. De vriendin van de man waarschuwde vervolgens de politie. Uit verklaringen van het tweetal bleek dat er mogelijk ook een meisje bij betrokken was geweest. Agenten gingen hierop op onderzoek uit. Dat leidde uiteindelijk naar de woning van het meisje. Het 13-jarige meisje uit Beuningen wilde niet meewerken, waarop ze werd aangehouden.

Eén van de jongens, van 18 jaar uit Nijmegen, meldde zich later op het politiebureau. Hij werd aangehouden. Tijdens het verhoor bekende hij dat hij het geld had verloren en de 30-jarige geslagen had. Het meisje bleek na onderzoek niets met de mishandeling te maken te hebben. Proces-verbaal tegen de 18-jarige is opgemaakt.

(10)

Laatst gewijzigd 24-04-2011 16:18 | © Regio Gelderland-Zuid |