Nieuwe krachtige DTP-software voor Nederlandse gebruikers

Persbericht van PR Newswire

GRENOBLE, Frankrijk, April 26, 2011 /PRNewswire/ -- WinSoft International kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van PagePlus X5 voor Nederlandse gebruikers, een krachtig en compleet DTP-programma van Serif.
Het wordt voor kleine bedrijven nog eenvoudiger om professionele gedrukte materialen te maken nu WinSoft International de Nederlandse versie van de DTP-software PagePlus X5 van Serif heeft uitgebracht. PagePlus is een betaalbaar, eenvoudig te gebruiken DTP-programma dat is ontworpen voor gebruik in kleine bedrijven en heeft wereldwijd meer dan zes miljoen gebruikers. Nu PagePlus X5 door WinSoft International is uitgebracht in het Nederlands kunnen gebruikers door de geavanceerde taalfuncties van PagePlus X5 comfortabel met de software werken, terwijl al hun specifieke taalbehoeften worden ondersteund. PagePlus X5 beschikt over geïntegreerde sjablonen, volledige PDF-bewerking, ondersteuning voor OpenType-lettertypen voor professionele typografie en geavanceerde taalinstellingen. Professionele gebruikers kunnen gedrukte en online materialen produceren voor hun zakelijke behoeften, van folders en brochures tot visitekaartjes en briefpapier.
"Bij WinSoft International geloven we dat mensen overal ter wereld toegang moeten hebben tot kwaliteitssoftware in hun eigen taal", zegt Kamel Gaddas, CEO van WinSoft International. "Door ons partnerschap met Serif kunnen we een gelokaliseerde versie van PagePlus voor de Nederlandse markt aanbieden en er zullen andere producten van Serif volgen."
Sinds de ondertekening van een partnerschapscontract in juli 2010 met het in het VK gevestigde softwarebedrijf Serif, de makers van de bekroonde producten PagePlus, PhotoPlus, WebPlus, DrawPlus en MoviePlus, kan WinSoft International producten van Serif aanpassen voor Europa, het Midden-Oosten en Latijns-Amerika.
Het eerste product van Serif dat door WinSoft International wordt gelokaliseerd, is PagePlus X5, dat in maart 2011 wordt uitgebracht in het Tsjechisch, Nederlands, Italiaans, Pools, Russisch, Spaans en Zweeds, en ook in een internationale versie met een Engelstalige interface. Ook zullen PagePlus, WebPlus en PhotoPlus binnenkort beschikbaar zijn in het Arabisch, Hebreeuws, Spaans, Italiaans, Tsjechisch, Pools, Russisch, Zweeds en Nederlands. Alle Nederlandse producten die beschikbaar zijn bij WinSoft International, inclusief PagePlus X5 in het Nederlands, kunt u vinden en downloaden op de Nederlandse website van WinSoft International: http://www.winsoft-international.nl/.
Info over WinSoft International
WinSoft International is een wereldwijde leverancier van software-oplossingen die uitgevers van software, zoals Serif, FileMaker en Adobe Systems, helpt om hun bedrijf wereldwijd te introduceren of uit te breiden.
WinSoft International heeft meer dan 25 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling voor opkomende markten en levert een compleet pakket met services, van software-engineering en softwarelokalisering tot productie en verkoop, rechtstreeks via marketing en distributie in de landen zelf.
Het hoofdkantoor is gevestigd nabij Grenoble in Frankrijk en WinSoft International heeft ook kantoren in Tunis en Dubai. Website:
http://www.winsoft-international.com/www.winsoft-international.com LinkedIn: http://www.linkedin.com/companies/winsoft-international Facebook: http://www.facebook.com/WinSoftIntl
Twitter: http://www.twitter.com/WinSoftTeam
Contactgegevens voor de pers:
contactpresse@winsoft-international.com
Hoofdkantoor van WinSoft International:
24, rue Louis Gagnière - 38950 Saint Martin-le-Vinoux - Grenoble - (Frankrijk) Tel: +33(0)4-38-02-22-00 - Fax: +33(0)4-38-02-22-11

WinSoft International

CONTACT: .