LTP lanceert professioneel golfteam

Persbericht van LTP

Psychologie en golfsport onlosmakelijk met elkaar verbonden

Amsterdam, 26 april 2011 - LTP is oprichter en begeleider van een professioneel golfteam. Het LTP Golfteam, bestaande uit kopman Wouter de Vries, Stéphane Lovey en Xavier Ruiz Fonhof, doet mee aan een Europese golftour en diverse internationale wedstrijden.

De Vries werd al op 17-jarige leeftijd Europees Kampioen voor golfers tot en met 21 jaar. Hij presteert momenteel goed op de EPD Tour waar hij momenteel achtste staat in de 'Order of Merit', wat recht geeft op toetreding tot de Challenge Tour. Lovey is een Zwitserse golfprofessional die al jaren in Nederland woont en wedstrijden speelt. Ruiz Fonhof is sinds zijn twintigste professional golfspeler. Beiden spelen ook op de EPD Tour.

Met de begeleiding van dit golfteam wil LTP bijdragen aan de ontwikkeling van golftalent. Ook worden de golfprofessionals mentaal begeleid. De ontwikkelingen en prestaties van het golfteam zijn te volgen via de LTP website. LTP zal dit jaar ook enkele golfevenementen organiseren waar de spelers aanwezig zullen zijn. Op 21 juni vindt het eerste LTP golftoernooi plaats. Arjan Eleveld, directeur van LTP: 'De golfsport is de meest psychologische onder de sporten. Meer dan bij welke sport ook draait het bij golf om concentratie, zelfbeheersing, ontspanning en incasseringsvermogen. Het succes van een golfer kan heel groot zijn, maar ook als sneeuw voor de zon verdwijnen. De support voor deze veelbelovende topsporters sluit naadloos aan op het LTP-motto: 'meer kans op succes'. LTP helpt organisaties en mensen hun doelen te bereiken. Door de juiste mensen te selecteren, mensen tot bloei te laten komen of in beweging te krijgen naar meer persoonlijke en professionele effectiviteit.

Wouter de Vries: 'Het is mooi dat LTP me het vertrouwen geeft bij de start van mijn loopbaan als professional. Mede door die steun kan ik me helemaal op mijn sport richten. LTP heeft ruim 75 psychologen in dienst. Ons team zal daarmee ook de nodige mentale begeleiding krijgen.

Over LTP
Opgericht in 1927 is LTP het oudste HR adviesbureau van Nederland, met kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Drachten. Op basis van bedrijfspsychologische kennis helpt LTP organisaties en mensen het beste uit zichzelf te halen. Dit doet zij door middel van assessments, coaching en organisatieadvies. Daarnaast ontwikkelt en levert LTP praktische e-tools. LTP is marktleider op het gebied van assessment.

Links:
http://www.ltp.nl

Noot voor redacties


LTP

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter