Hotel Holthurnsche Hof sluit zich aan bij Hampshire Hospitality

Persbericht van Hampshire Hospitality & Leisure

Landgoedhotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal bij Nijmegen heeft zich aangesloten bij Hampshire Hospitality. Het hotel zal per heden de naam Hampshire Landgoedhotel - Holthurnsche Hof dragen.

Locatie
Hampshire Landgoedhotel - Holthurnsche Hof ligt in Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. Het hotel ligt midden in het Zevenheuvelengebied in het Rijk van Nijmegen; een pleisterplaats voor wandelaars en fietsers. Het hotel biedt faciliteiten voor zowel de toeristische als zakelijke gast. Pjotr van der Horst directeur van het hotel, verwacht met de aansluiting bij Hampshire Hospitality een nieuwe fase in te gaan met het hotel. "Het hotel is jarenlang een conferentieoord geweest met louter zakelijke gasten; na een grootscheepse renovatie, waarbij het hotel een luxe uitstraling heeft gekregen kunnen wij andere doelgroepen aanboren", aldus Pjotr van der Horst. "Wij verwachten middels het netwerk van Hampshire veel meer de leisure gast te kunnen aanspreken, daarnaast kunnen we met landelijke en zakelijke contracten van Hampshire ook ons voordeel doen".

Het hotel
Het eigentijdse hotel heeft 59 luxe en zeer comfortabele suites. Daarnaast biedt het hotel met 17 vergaderzalen een ruim aanbod voor de zakelijke vergader- en trainingsmarkt tot 350 personen. Hampshire Landgoedhotel - Holthurnsche Hof beschikt over een lounge, een sfeervol restaurant en ontbijtruimte. Het hotel maakt onderdeel uit van een weids landgoed waar oude Romeinse opgravingen te vinden zijn. Zakelijke markt
"Een perfecte aanvulling op onze portfolio", aldus Kees van Wezel, Commercieel Directeur bij Hampshire." Deze regio was voor ons nog een witte vlek, dit hotel is een welkome aanvulling voor onze landelijke boekers". Het hotel beschikt over 17 ruime, airconditioned zalen en de meeste met balkons met een prachtig uitzicht over het heuvellandschap van Berg en Dal. De vergaderzalen in de Villa Dalhof, het 19e eeuwse landhuis dat onderdeel uitmaakt van het hotel lenen zich niet alleen voor zakelijke bijeenkomsten maar ook voor bedrijfsfeesten en bruiloften.

Hampshire Hospitality is een geïntegreerd hotelexploitatie-, management- en franchisebedrijf, opgericht in 2001. Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality of Historic Hotels of the Benelux. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com en www.historichotelsbenelux.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality / Historic Hotels of the Benelux 035 - 672 00 77 of bezoek de websites. De groep kent vier merknamen: het topsegment de viersterren plus hotels 'Hampshire Classic' en de historische vier- en vijfsterren bedrijven 'Historic Hotels of the Benelux', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.hampshire-hotels.com



Razende Robot Reporter