Houttinten nieuwe keukentrend 2011

Persbericht van Bruynzeel Keukens

Bruynzeel Keukens lanceert natuurlijk kleurengamma

Dé nieuwe keukenkleuren voor 2011 zijn helemaal geen kleuren, maar houtdecors. De keukenontwerpers van Bruynzeel Keukens hebben afgelopen jaar uitvoerige kleurenstudies uitgevoerd en introduceren voor 2011 een compleet nieuwe lijn houtdecoren. De zeven nieuwe houttinten zijn ontwikkeld voor het nieuwe model 'Silva'.

Van wit naar hout
Wit is van oudsher de populairste kleur in de Nederlandse keuken; ook in 2010 was het de meest gekozen kleur. Met de ontwikkeling van de houtdecoren loopt Bruynzeel voorop in de nieuwe trend richting meer natuurlijke kleuren in de keuken. Houtschakeringen combineren goed met neutrale tinten zoals magnoliawit, zand en leem. Zo kan binnen de keuken volop worden gecombineerd met kleuren, terwijl het eindresultaat altijd heel rustig en naturel oogt.

Maatwerkmogelijkheden
De houttinten worden verwerkt in een front met houtnerftekening, waardoor een nóg natuurlijkere uitstraling ontstaat. Deze wordt nog eens versterkt in een greeploze uitvoering. Het nieuwe front wordt exclusief toegepast in het model Silva uit de 2011-collectie van Bruynzeel.

Over Bruynzeel Keukens
Met meer dan 15 miljoen verkochte keukens bepaalt Bruynzeel al meer dan 110 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Alle keukens worden ontworpen en gemaakt in de eigen fabriek in Bergen op Zoom. Door het hele proces van ontwerp tot en met montage in eigen hand te houden, garandeert Bruynzeel Keukens de zekerheid van zorgeloos kookgenot. Elke Bruynzeel keuken is standaard voorzien van 10 jaar garantie.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.bruynzeelkeukens.nl
Bijlage:
* bruynzeel silvadoc




Razende Robot Reporter