Politie Gelderland-Midden

Geldlopers overvallen in Ede

Publicatiedatum: 26-4-2011 13:30:22

EDE - Twee geldlopers zijn dinsdag 26 april overvallen door twee mannen in een kantoor van de SNS-bank aan de Molenstraat in Ede. De daders wisten onder dreiging van een vuurwapen (of iets wat daarop leek) een onbekend geldbedrag buit te maken en zijn nog spoorloos.

De overval vond kort voor het middaguur plaats toen de geldlopers een geldautomaat in het gebouw wilden afvullen. Daarbij werden ze door de beide overvallers verrast. De geldlopers kwamen met de schrik vrij. De overvallers zijn via het Bunschoterplein weggevlucht, onbekend met welk vervoermiddel.

Winterjas
Volgens de slachtoffers ging het om zeker twee mannen: een man met een negroïde uiterlijk, tenger postuur, blauwe spijkerbroek en een bruingroene trui met capuchon. Van de ander is geen huidskleur bekend, wel dat hij een breed postuur had en een zwarte trui met capuchon droeg. Verder droeg deze man een beige winterjas. Beide daders hadden zwarte sportschoenen aan. De politie zoekt getuigen. Informatie is welkom op 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053


---