Travel Unie International Nederland N.V.

CHEQQER LANCEERT DESTINATION BASED IPHONE APP

Schiphol-Rijk, 26 april 2011 â Cheqqer, de vakantiebeoordelingen website van TUI Travel PLC, lanceert vandaag Triplog, een destination based iPhone app. Triplog stelt Cheqqer gebruikers in staat om al hun bezochte bestemmingen te bewaren en te delen met hun vrienden op Facebook en andere social media.

âIn september 2010 heeft Cheqqer Facebook geïntegreerd om gebruikers in staat te stellen vakantiebeoordelingen van hun vrienden te kunnen zien. Deze iPhone app is perfect voor mensen die direct hun ervaringen willen delen die op dat moment plaatsvinden. Het sluit goed aan op de 1,5 miljoen vakantiebeoordelingen op Cheqqerâ, aldus Sandra Leonhard, Managing Director van Cheqqer.

Cheqqer Triplog is de âFoursquare for Travelâ. Het laat je âin cheqqenâ in steden over de gehele wereld en al je reizen worden bijgehouden in je persoonlijke Triplog. Als je âin cheqtâ, word je beloond met verschillende soorten badges, zoals de âMini Cheqqerâ badge, die je krijgt als je incheqqed in vijf verschillende steden. Je kunt ook zien wie van je vrienden ergens eerder zijn geweest en je kunt hun Triplog en badges bekijken.
Om hoge roaming kosten te voorkomen, hoeven gebruikers niet online te zijn terwijl ze de app gebruiken. De app werkt ook offline en âcheq insâ en beoordelingen worden gesynchroniseerd wanneer er weer internetverbinding is.

In de toekomst komt er ook een Android versie van de app uit en kun je op de Cheqqer website zien waar je vrienden naar toe op reis zijn geweest.

Cheqqer richt zich op de Europese markt en publiceert vakantiebeoordelingen van gebruikers en experts in zes verschillende talen. Momenteel is er een Nederlandstalige website, (www.cheqqer.nl) en een Spaanse (www.cheqqer.es). Vanwege het contact met reizigers en experts van TUI Travel bedrijven over de gehele wereld, heeft Cheqqer de mogelijkheid om miljoenen tips en ervaringen beschikbaar te maken voor consumenten die hun vakantie op het internet willen boeken.

Triplog is beschikbaar in de iPhone Appstore of op http://triplog.cheqqer.com