Gemeente de Waard


Opening natuurspeeltuin Streekcentrum Ooievaarsdorp 't Liesvelt

Opening natuurspeeltuin

Burgemeester Gradisen opende zaterdag 23 april de natuurspeeltuin in Streekcentrum Ooievaarsdorp `t Liesvelt. De burgemeester deed dit in aanwezigheid van onder andere, vrijwilligers, sponsoren en een F-team.

De natuurspeeltuin is ontworpen door twee studenten van het Waellant College uit Gorinchem, die bij de opening aanwezig waren. Zij hielpen de burgemeester met het planten van een boom op het Streekcentrum, samen met een medewerker van de Nationale Bomenbank. Een F-team van voetbalvereniging VVAC was ook bij de opening aanwezig. Het team voetbalt met Ooievaarsdorp 't Liesvelt op de borst en maakt zo reclame voor het educatieve centrum.

Met de nieuwe boom en de natuurspeeltuin is het Streekcentrum helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Vrijwilligers hebben hard gewerkt aan het onderhoud van het terrein en hebben naast de bouw van deze speeltuin ook nog een knuffelweide en winkel met streekproducten gebouwd. Het Ooievaarsdorp ligt er weer prima bij en is klaar om de gasten te ontvangen.