Ingezonden persbericht


Persbericht
Styletoday presenteert: Grote Zomermode Horoscoop

Hoofddorp, 26 april 2011 - Styletoday.nl lanceert de allereerste Grote Zomermode Horoscoop. Die geeft niet alleen voorspellingen over relaties, vakanties en carrière, maar heeft ook voor elk sterrenbeeld de juiste kledingtips.

Welke trend past bij jouw sterrenbeeld?
Wat heeft de zomer van 2011 voor jou in petto? Styletoday's Zomermode Horoscoop zet voor elk sterrenbeeld de belangrijkste voorspellingen op een rij. Van vakantieliefdes tot vakantieperikelen en van carrièrekansen tot persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast biedt de horoscoop unieke tips en tricks op het gebied van zomermode. Je ziet welke modetrends bij de verschillende sterrenbeelden passen en wat de ultieme must-haves zijn voor elk sterrenbeeld. Bovendien geeft de moderedactie van Styletoday voor elk sterrenbeeld de ultieme shoptips en stijliconen.

Nadruk op mode
Noortje van den Berg, sitemanager van Styletoday: "Horoscopen zijn ontzettend populair. Ze bieden op een leuke en toegankelijker manier een kijkje in de toekomst. Maar ik miste in het huidige horoscopenaanbod de link met mode en beauty. Samen met astrologe Sandra van Galen is de Zomermode Horoscoop bedacht, een speciale horoscoop waarin het thema mode de nadruk krijgt. Het is leuk om te weten dat je deze zomer een topvakantie gaat beleven, maar het is nóg leuker als je daarbij leest welk jurkje bij jouw sterrenbeeld past."

De Grote Zomermode Horoscoop van Styletoday is te vinden via www.styletoday.nl/horoscoop. Styletoday lanceert ook elke maandag een weekhoroscoop met kledingtips. Over Styletoday.nl
Styletoday.nl is een uniek Nederlands fashion- en beauty platform en biedt dagelijks mode- en beauty content op een inspirerende en toegankelijke manier.

Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, custom media magazines, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sanoma Media bereikt met al haar media circa 90% van de Nederlandse bevolking (13+) en 80% van alle internetters (13+) in Nederland. Lezers en bezoekers waarmee Sanoma Media generaties lang een (h)echt contact heeft opgebouwd.

Het portfolio van Sanoma bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl en Startpagina.nl.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (