Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Otterlo, 26-04-2011

Zanding maakt Droomstart.

DroomPark De Zanding te Otterlo, sinds 1 april j.l. onderdeel van DroomParken, heeft het afgelopen weekeinde een fantastisch begin van het toeristisch seizoen 2011 meegemaakt.

Eén van de hoogtepunten van het weekeinde was de heropening van het restaurant gelegen op het park. Het voormalig theehuis, dat in mei van dit jaar zijn 75 jarig jubileum viert, is na een grondige renovatie weer het stralend middelpunt van het vakantiepark. Onder grote belangstelling van de aanwezige gasten en een aantal genodigden is het restaurant "Aan het strand" officieel geopend door de heer Vos, eigenaar van DroomPark De Zanding, samen met één van de langst aanwezige kampeerders. Waarna onder begeleiding van live muziek het feest los barstte.

Het record brekende weer van afgelopen Paasweekeinde maakte de droomstart compleet. De unieke weersomstandigheden brachten veel kampeerders richting DroomPark De Zanding en het strandbad heeft beide Paasdagen goed vol gelegen. Honderden mensen genoten van de verkoeling van het water en de aanwezige kampeerders konden zo vroeg in het jaar al tot in de late uurtjes gezellig voor de tent of caravan zitten.

De afgelopen weken is er met man en macht gewerkt om DroomPark De Zanding op tijd gereed te hebben voor de gasten om er een feestelijke weekeinde van te maken. En met succes, want niet alleen het feest was geslaagd, het park ziet eruit om door een ringetje te halen!

Vol vertrouwen gaat DroomPark De Zanding het seizoen 2011 in. Wat na zo'n droomstart een zonnig seizoen belooft te worden.

DroomPark De Zanding, Vijverlaan 1, 6731 CK Otterlo, www.droomparkdezanding.nl.