Slimme ondernemers leren zélf hoe ze hoog scoren in Google


VALKENSWAARD, 20110426 -- Yoozie.net, een opleidingscentrum op het gebied van internetmarketing, heeft een online cursus ontwikkeld op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Met deze cursus kunnen ondernemers met een website zélf, binnen 8 weken tijd, leren hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun website hoog scoort in Google. De cursus vindt geheel online plaats.

Hoog scoren in Google is belangrijk

Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine in Nederland, en heeft van alle websites in Nederland met stip het grootste bereik. Veel potentiele klanten beginnen hun zoektocht op Google. Als ondernemer is het dus belangrijk om daar aanwezig te zijn, en het liefst zo hoog mogelijk. De cursus zoekmachineoptimalisatie ontwikkeld door Yoozie leert de ondernemer om ook daadwerkelijk bovenin de zoekresultaten van Google mee te draaien.

Over de cursus

De cursus is geheel online te volgen op elk gewenst tijdstip. Hierdoor hoeft er geen rekening meer gehouden te worden met kantoortijden, en zijn ook reistijden niet van toepassing.

De cursus bestaat uit modules die één voor één worden afgewerkt, telkens gevolgd door praktijkopdrachten en “mini-examens”.

Na het doorlopen van de cursus krijgt de cursist de mogelijkheid een eindexamen af te leggen (online) en bij het succesvol behalen wordt een certificaat toegestuurd.

Over de docent

De cursus is ontwikkeld door één van Nederlands meest vooraanstaande zoekmachineoptimalisatie specialisten, Karel Geenen. Karel heeft zijn sporen binnen de internetmarketing ruim verdiend. Hij is eigenaar van de grootste internetmarketingweblog van Nederland (http://www.karelgeenen.nl) en mede-eigenaar van zoekmachinemarketingbedrijf Yargon (http://www.yargon.nl).