Provincie Drenthe

Werkzaamheden N962/Semsweg nabij De Groeve

In de periode vanaf 26 april tot en met 6 mei 2011 worden reconstructie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de weg N962 nabij De Groeve.

In verband met deze werkzaamheden moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de weg N962. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen.- Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal het verkeer zoveel mogelijk met behulp van tijdelijke voorzieningen langs de bouwplaatsen worden geleid.

* Op woensdag 4 mei en donderdag 5 mei zal de weg N962 tussen de aansluiting van de N386/Hunzeweg en de aansluiting De Steeg/Molenkamp in beide richtingen geheel worden afgesloten voor het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

* De percelen gelegen aan het af te sluiten gedeelte van de N962 blijven zoveel mogelijk voor aanwonenden, bedrijven en/of gebruikers bereikbaar, maar zullen op sommige momenten moeilijk of tijdelijk niet toegankelijk zijn.

* De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden.

* De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer R.I. Madhloom van de afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 53 20. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl of www.tynaarlo.nl raadplegen