Gemeente Tytsjerksteradiel


uitnodiging voor thema-vond Mienskipssin

Dinsdag 26 april 2011 organiseert KEaRN, in samenwerking met Adviesgroep Spankracht en de WMO adviesraad, in `De Pleats' te Burgum een thema-avond over mienskipssin / gemeenschapszin.

`Komt soks fansels, as moatte jo der wat foar dwaan?'

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst worden de resultaten van de `Gewoan Meidwaan' dorpsbijeenkomsten gepresenteerd. Daarin: hoe staat het ervoor in Tytsjerksteradiel, zijn er verschillen tussen de dorpen en welke oplossingen zijn aangedragen om de Mienskip(ssin) verder te versterken.

Het tweede deel van de avond staat in het teken van gesprek en debat met als thema burgerinitiatieven en sociale participatie. Daarnaast is er ruimschoots aandacht voor uitwisseling van ideeën vanuit de dorpen, de uitslag van de Mienskipssin-enquête, plus de bekendmaking van de winnaar van de dinerbon.
Kortom, een avond die u niet mag missen als u betrokken bent of wilt worden bij de leefbaarheid van en in uw eigen dorp! U kunt zich opgeven met een aanmeldingsformulier op de site www.gewoanmeidwaan.nl. Of bellen naar (0511) 465 200.
De avond begint om 19.00 uur (inloop). Het programma start om 19.30 uur.