Gemeente Zoetermeer

'Cartoon Superhelden' op de VrijeTijdsCentra

cartoonfiguur Shrek en vrienden
Zodra de deuren van de scholen sluiten voor de meivakantie, gaan de deuren van de VrijeTijdsCentra (VTC) langer open. Kinderen tussen de vier en twaalf jaar die één van de VTC's binnen stappen, staat een programma vol 'Cartoon Superhelden' te wachten. Van dinsdag 26 april tot en met zaterdag 7 mei zijn er iedere dag twee leuke knutselactiviteiten in het teken van 'Cartoon Superhelden', zoals Pirates of the Caribean medaillon maken, Spiderman raamhanger knutselen en Finding Nemo Mobile maken. Buiten kunnen kinderen voetballen of springen op het luchtkussen en op het bouwterrein een hut bouwen. Verder organiseert VTC Voorweg op vrijdagavond 6 mei een 'Boevenspeurtocht' met barbecue.

De VTC's zijn in de meivakantie geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 30 april (Koninginnedag), maandag 25 april (tweede paasdag) en op donderdag 5 mei (Bevrijdingsdag) zijn de drie VTC's gesloten.

'Boevenspeurtocht' en barbecue
VrijeTijdsCentrum Voorweg is op vrijdagavond 6 mei omgetoverd tot cowboystad 'Silver City'. Voor stoere jongens of meisjes van zes tot en met twaalf jaar is er een 'Boevenspeurtocht' met een barbecue. In cowboystad Silver City wordt de orde flink verstoord door een stel boeven en bandieten. De sheriff van het stadje is dan ook ten einde raad en zoekt hulp om deze boeven op te sporen. Kinderen starten om 18.00 uur met een barbecue om met een goed gevulde maag de boeven in de wijk op te sporen. Deze stoere avond duurt tot 20.30 uur. De entree bedraagt EUR 2,50 per kind.

Inschrijven
Inschrijven voor de boevenspeurtocht is verplicht en kan tot woensdag 4 mei. Lever het inschrijfformulier ingevuld door je ouder(s) of verzorger(s) samen met het geldbedrag in bij één van de VrijeTijdsCentra. Het inschrijfformulier en het programmaboekje kunt u hier downloaden of ophalen bij het desbetreffende VTC.

Houders van een ZoetermeerPas krijgen met cheque 12 een gratis jaarabonnement.
Te downloaden:
Inschrijfformulier Boevenspeurtocht en barbecue.pdf (171,4 KB) Programma Vrijetijdscentra in de meivakantie 2011.pdf (8,65 MB)