Gemeente Blaricum


Aanleg fietspad langs Stichtseweg

19-04-2011
Als alles volgens planning verloopt, start de gemeente Blaricum op dinsdag 26 april met de aanleg van het fietspad langs de Sichtseweg. Het fietspad komt in plaats van de (voormalige) ventweg voor het landbouwverkeer.

De werkzaamheden duren ongeveer 2 weken. Het fietsverkeer wordt in die periode omgeleid. De rijroutes zijn aangegeven met borden.

Reconstructie
Als onderdeel van de reconstructie van de Randweg Oost en 't Merk wordt de route voor het landbouwverkeer van en naar de polder aangepast. Dat betekent onder andere dat landbouwverkeer geen gebruik meer maakt van de ventweg langs de Stichtseweg. Deze ventweg wordt nu omgebouwd naar een fietspad met 2 rijrichtingen. De `oude' oversteek voor landbouwverkeer wordt aangepast tot oversteekplaats voor fietsers. Het nieuwe fietspad krijgt een rode asfaltlaag en sluit aan op de rotonde bij de Noord. Langs het fietspad komt (LED)verlichting.

Meer informatie
De meest actuele informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes vindt op deze site onder `werk in uitvoering'.

Heeft u toch nog vragen dan kunt u mailen naar
randweg.blaricum@belcombinatie.nl. Tijdens kantooruren kunt u ook bellen naar de afdeling Aanleg en Beheer van de BEL Combinatie, tel. (035) 7513393.

|