Gemeente Baarn

Start aanleg speelruimte naast De Uitkijck

Op dinsdag 26 april starten de werkzaamheden voor de aanleg van het speelterrein naast De Uitkijck aan de Margrietstraat. Dit terrein ligt naast het peuter- en kleuterplein. Er is gekozen om dit terrein te betrekken bij het peuter- en kleuterplein. Het plein wordt dan in zijn geheel een openbare speelruimte. Daarmee slaan we twee vliegen in één klap: de peuters en kleuters van de Uitkijck hebben méér buitenspeelruimte en de peuters en kleuters uit de buurt kunnen er na schooltijd en in de vakantie spelen.

De aanleg van het speelterrein zal naar verwachting drie weken duren, van 26 april tot en met 13 mei 2011. Een deel van de werkzaamheden is met opzet in de meivakantie gepland, zodat de overlast voor de kinderen van De Uitkijck tot een minimum beperkt blijft.

Tijdens de werkzaamheden worden er bouwhekken om het huidige peuter- en kleuterplein geplaatst. Daardoor kan het plein toch worden gebruikt tijdens de werkzaamheden. Door de wat langere levertijd wordt het nieuwe hekwerk rond het terrein geplaatst in de week van 23 mei. Tot die tijd blijven de bouwhekken uiteraard staan.