Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 22 april 2011
DOMIEN EN TIMUR DOEN COEN EN SANDER

BNN
Coen en Sander knijpen er een weekje tussen uit

LET OP: DAG/TIJDEN VORIG BERICHT KLOPPEN NIET

Coen en Sander gaan volgende week bijkomen van het weekend paaseieren zoeken. Domien Verschuuren en Timur Perlin zullen daarom volgende week, geheel op elkaar ingespeeld, de presentatie van de Coen en Sander Show overnemen. De Coen en Sander Show, met Domien en Timur, is van dinsdag 26 april tot en met vrijdag 29 april te horen vanaf 16.00 uur bij BNN op 3FM.

Timur: 'We zitten op dit moment in trainingskamp bij Coen en Sander. Domien zit al bij de hindernis 'Woordgrappen', ik ben nog blijven steken op het onderdeel 'Dries Roelvink-bashen'. Moeilijk hoor, maar ik ben optimistisch!' Coen en Sander hebben er ook het volste vertouwen in, ondanks de nu al merkbare zenuwen van Domien. Coen en Sander: 'We laten het fort met een gerust hart achter bij onze BNN collega's, eindelijk een leuk programma tussen vier en zeven!'

Domien is doordeweeks dagelijks te horen in zijn radioprogramma @Work, tussen 10.00 uur en 12.00 uur op 3FM waar hij zorgt voor de muzikale afleiding op de werkvloer. Timur presenteert samen met zijn eeuwige stagiair Rámon in de weekenden, en nu ook op 2e paasdag, 'Timur Open Radio' van 12.00 uur tot 15.00 uur op 3FM.

Op 2 mei komen Coen en Sander op spectaculaire wijze terug om luisteraars vanaf maandag weer te voorzien van een 'happy ending' van de werkdag. Met onder andere Het Filelied, Jochem Dopvleugel, Bellen Met Een Goede Bekende en vooral heel veel muziek. Naast deze vaste onderdelen hebben zij bij terugkomst een bijzondere verrassing voor de luisteraar in petto... Luisteren dus, op 2 mei vanaf 16.00 uur naar de Coen en Sander Show!




Ingezonden persbericht