Gemeente Roermond

Kom je ook naar de VVV-Venlo Buurtbattle?

Na veel voorbereiding is de eerste editie van de VVV-Venlo BuurtBattle Roermond van start gegaan. Van maart tot en met mei 2011 zullen de deelnemende teams en leiders zich actief gaan inzetten binnen de wijk Donderberg. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor ontmoeting, verbinding en trots op de wijk. Het draait echter niet alleen om voetbal; teams kunnen namelijk ook punten scoren door Fair Play en het doen van buurtbijdragen. Rachid Ofrany, Rick Verbeek, Dianne Reemers en Christa Stuart zijn ambassadeurs van de VVV BuurtBattle en zullen diverse keren naar Roermond komen om de voetbaljeugd aan te moedigen.

In het project zijn vier categorieën vertegenwoordigd:
* 4 Jongeren teams van 9 tot en met 12 jaar
* 4 Jongeren teams van 13 tot en met 15 jaar
* 2 Meiden teams

* Teamleiders van 16 jaar en ouder

Kom eens kijken naar de wedstrijden en moedig de teams aan!

Buurt

Locatie

Datum

Sterrenberg Veld achter Neptunusstraat 16, 27 april Componistenbuurt Veld Fokkerstraat 6, 13 april Kastelen buurt Veld Kasteel Kessenichstraat 13 april, 11 mei Vliegeniersbuurt Lindberghstraat veld achter Vincent van Gogh 20 april, 11 mei


* De wedstrijden vinden plaats van 15.00-18.00 uur

Meer informatie

De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond staat voor voetbal, trots en ontmoeting. De VVV-Venlo BuurtBattle Roermond is een initiatief van VIA VVV, Wonen Zuid, Wonen Limburg, Provincie Limburg en de Gemeente Roermond.

Kijk voor meer informatie op www.vvv-venlo.nl onder VIA VVV, of neem contact op met rwijnands@vvv-venlo.nl.