Politie Gelderland-Zuid

Zonder aanleiding klappen

Culemborg, 27-04-2011 o Dinsdagmiddag werd een 36-jarige inwoner van Culemborg aangehouden. De man wordt verdacht van eenvoudige mishandeling.

Agenten werden naar De Graaf in Culemborg gestuurd. Daar zou een man zijn aangevallen door de naar later bleek 36-jarige verdachte uit Culemborg. Het slachtoffer een 38-jarige man, eveneens uit Culemborg liep met zijn vrouw en dochtertje in de richting van de huisartsenpost. Op het trottoir passeerden zij de 36-jarige man. De 38-jarige zei bij het passeren hallo. Direct hierop vloog de verdachte, de man naar de keel en begon op hem in te slaan. Hierop begon de vrouw van het slachtoffer te gillen, waarop de verdachte de andere man los liet. Hij gooide vervolgens zijn jas op de grond en nam een bokshouding aan. Er waren nogal wat mensen getuige van het voorval.

De vrouw trok haar man mee de huisartsenpost in en waarschuwde de politie. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek de verdachte al te zijn vertrokken. Wel was er een goed signalement zodat even later de man alsnog kon worden aangehouden. De man werd gisteren in verzekering gesteld. Vandaag zal het onderzoek worden afgerond. De verdachte is inmiddels op vrije voeten gesteld. (14)

Laatst gewijzigd 27-04-2011 10:58 | © Regio Gelderland-Zuid |