Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 27-04-2011

Agenten betrappen Bredanaar (40) met tassen vol hennep

BREDA: De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.30 uur een 40-jarige Bredanaar aangehouden. Surveillerende agenten zagen de man op het Dr. Ariensplein met een zogeheten bigshopper naar een geparkeerde auto lopen. Dit soort tassen worden vaak gebruikt voor het vervoer van hennep en dus gingen de agenten poolshoogte nemen. In de tas van de man werd inderdaad hennep aangetroffen. Toen de agenten ook een kijkje namen in zijn nabijgelegen woning, troffen ze een hennepknipperij aan. Ook werd nog een soortgelijke tas met enkele pakketten hennep gevonden. De exacte totale hoeveelheid van de drugs moet nog worden vastgesteld, maar het gaat vermoedelijk om enkele tientallen kilo's. De Bredanaar is op het bureau in verzekering gesteld.

Politie arresteert Roosendaler wegens brandstichting in Achtmaal

ROOSENDAAL/ACHTMAAL: Een 43-jarige man uit Roosendaal is maandagavond in zijn woning gearresteerd wegens brandstichting. Hij wordt ervan verdacht op donderdagavond 14 april een schuur/atelier aan de
Roosendaalsebaan in brand te hebben gestoken. Het pand met veel cultuurhistorische waarde ging geheel verloren. In het onderzoek dat de recherche startte na de brand, leidde het spoor naar de Roosendaler. Hij is voor verder onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 27-04-2011 11:30 | © Regio Midden en West Brabant |