Supradyn lanceert 'Wake-up' App voor iPhone en iPad

Persbericht van Bayer Consumer Care

Supradyn multivitamine lanceert vandaag de Morning Energy Alarm Clock voor iPhone en iPad. Al eerder kwam Supradyn uit met de Android versie. De app is een wekker waarbij je wordt gewekt met een opkomende zon. Deze wekker is gratis te downloaden in de App Store en in de Android Market. Prettig wakker worden door de opkomende zon, zorgt voor een energiek begin van de dag. Supradyn wil graag zoveel mogelijk mensen helpen om iedere dag hun natuurlijke energie te activeren en zoveel mogelijk uit hun dag te halen.

De Morning Energy Alarm Clock werkt

De Morning Energy Alarm Clock is een wekker die het zonlicht simuleert. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen prettig wakker worden met een zonsopgang in plaats van in het donker. Ook is bewezen dat licht een positief effect heeft op het energieniveau. Succesvoorbeelden die hiervan gebruik maken zijn de Philips Wake-up light en de Medisana. Voor iedereen met een iPhone, iPad of Android is dit effect nu gratis binnen handbereik.

Prettig wakker worden geeft energie

Je kiest een tijdstip uit waarop je wakker wilt worden. De app begint een half uur voor dat tijdstip al met de zonsopgang. De warme ochtendgloed komt in een half uur op, tot de zon op volle kracht naar je toe straalt. Op het tijdstip dat je wakker wilt worden en de zon voluit schijnt, begint de gekozen muziek te spelen. Je hebt de keuze om een standaard wekker geluid te laten horen, óf een liedje te kiezen uit de afspeellijst op de telefoon. Zo wordt je prettig en energiek wakker.

De app is gratis te downloaden

Vanaf vandaag zal de app gratis te downloaden zijn in de App Store en Android Market. Om te testen of het inderdaad meer energie geeft, kan de energie test worden gedaan op www.activeerjeenergie.nl. De energietest op dit platform is ontwikkeld door onderzoeksbureau GfK en kan op ieder moment van de dag gedaan worden.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://itunes.apple.com/us/app/morning-energy/id431217083?mt=8 Bijlage:
* supradyn lanceert wekker-app voor iphone en ipaddoc




Razende Robot Reporter