Gemeente Echt-Susteren


Succesvolle netwerkbijeenkomst ondernemers krijgt vervolg

Hoe goed de digitale netwerken tegenwoordig ook zijn, zaken doen we nog steeds het best wanneer we elkaar in levende lijve ontmoeten. Daarom nodigen de Gemeente Echt-Susteren, de Rabobank Roermond-Echt en Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg BV (OML BV) alle Echt-Susterse ondernemers op 31 mei a.s. om 19.30 uur graag uit in het Atrium van het gemeentehuis voor een netwerkbijeenkomst voor bedrijven. Dé ideale gelegenheid om collegaâs te ontmoeten en op een informele manier met elkaar in gesprek te gaan.

Â

Informatief en informeel

De avond bestaat uit een informatief en een informeel deel. Tijdens het informatieve deel willen wij het als gemeente kort hebben over de regionale gebiedsontwikkeling Midden-Limburg. OML BV vertelt over de regionale economische ontwikkeling en bedrijventerrein St. Joost en de Rabobank informeert u over de kredietverlening aan bedrijven. De bedoeling is een interactieve sessie waarbij de gelegenheid bestaat tot het stellen van vragen, daarna heeft u ruim de tijd voor een gezellige drankje en een interessant gesprek.

Â

Aanmelden

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 mei a.s. via
bedrijfscontactpunt@echt-susteren.nl o.v.v.: naam bedrijf â adres -Â naam deelnemer(s). Per bedrijf kunnen maximaal 2 mensen deelnemen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Chrit Coenen - gemeente Echt-Susteren, tel. 478478. De deelname is gratis. Wij gaan er van uit dat wij u mogen begroeten op onze netwerkbijeenkomst.

Â

Â