Provincie Drenthe

Natuurbeschermingswet; verleende vergunningen

Gedeputeerde staten van Drenthe delen mee dat zij op grond van artikel 19d van de Natuurbeschermingswet 1998 hebben besloten vergunning te verlenen aan:

Dienst Landelijk Gebied voor het uitvoeren van werkzaamheden in het ruilverkavelingsgebied

Laaghalen/Geelbroek. Het gebied omvat 430 ha landbouwgrond in de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Midden-Drenthe en ligt zowel binnen als buiten het Natura 2000-gebied Drentsche Aa.

De werkzaamheden bestaan uit het dempen van perceelsloten en hoofdwatergangen met als doel grondwaterstanden en grondwaterstromingen te herstellen, daarbij rekeninghoudend met aanliggende landbouwpercelen, wegen en bebouwing.

De vergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 27 april 2011 tot en met 8 juni 2011 als volgt ter inzage.

* Bij de provincie Drenthe, Westerbrink 1 te Assen bij de eenheid Bestuur en Communicatie op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.ot en met 8 juni 2011 kunnen belanghebbenden op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen bij het college van gedeputeerde staten van Drenthe, Postbus 122, 9400 AC Assen. Degene die op deze wijze een bezwaarschrift heeft ingebracht, kan later tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.