Politie Zeeland


---

670-2011 Rijden onder invloed, Terneuzen
Op de Dokweg in Terneuzen is woensdag om 02.30 uur het rijbewijs ingevorderd van een 27-jarige automobilist uit Rotterdam.
De man, een beginnend bestuurder, had meer dan 2 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

671-2011 Teveel gedronken, rijbewijs kwijt, Vrouwenpolder
In de Elzenlaan in Vrouwenpolder werd woensdag om 02.15 uur een 30-jarige automobilist uit de gemeente Veere betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
De man had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

672-2011 Drugs, Goes
In de Middelburgsestraat in Goes werden dinsdag om 21.00 uur in een auto, met daarin twee Belgen, drugs aangetroffen.
Een 24-jarige man uit Roeselare was in het bezit van 9,1 gram weed en 30 gram paddo's en een 26-jarige man uit Wez-Velvain had 4,5 gram weed en 5.1 gram hasj bij zich. De twee Belgen werden aangehouden en kregen elk een boete van vierhonderd euro.

673-2011 'Shit happens', Hulst
Op de Van der Maelstedeweg in Hulst werd woensdagochtend een 44-jarige vrachtwagenbestuurder uit Opdam bekeurd wegens 'wildpoepen'.
Agenten van de politie te Hulst wisten woensdagochtend niet wat ze zagen. Voor het bureau, op de Van der Maelstedeweg, stopte een vrachtwagen en de bestuurder sprintte naar de achterzijde van zijn cabine. Hij bukte zich en het leek erop dat hij met een reparatie bezig was tussen de truck en de oplegger. Het bleek echter dat de man zijn broek had laten zakken en ter plaatse een grote boodschap had gedaan. Kennelijk was de nood hoog. Ter plaatse kon de chauffeur een boete in ontvangst nemen van honderd euro voor wildpoepen!


---- --


---

674-2011 Rijplaten gestolen in Rilland
Op de Sint Martijnsweg in Rilland werden in de nacht van dinsdag op woensdag van een bedrijfsterrein een stuk of dertig rijplaten gestolen.
Ook werd op het terrein ingebroken in containers en in de mobiele kraan. Behalve de rijplaten werden ook een koffiezetapparaat en een laadschop gestolen. Er werden enkele hekken en sloten vernield en in de kraan werd het dashboard gesloopt.

675-2011 Onwelwording in zwembad, Domburg
In het zwembad aan de Babelweg in Domburg is woensdagochtend een 75-jarige Duitse toerist uit het water gehaald.
De man was met zijn kleinkinderen in het zwembad. Mogelijk heeft hij met het afglijden van de glijbaan zijn achterhoofd gestoten, waarna hij even buiten bewustzijn is geraakt. De man is direct uit het water gehaald en kwam spoedig weer bij kennis. De ambulance heeft hem ter controle meegenomen naar het ziekenhuis in Goes.


---- --