Wetterskip Fryslân

verbeteren website

Wetterskip Fryslân zoekt hulp bij verbeteren website

woensdag, 27 april 2011

Wilt u ons helpen onze website te verbeteren? En bezoekt u wel eens de website van Wetterskip Fryslân? Woont u in ons werkgebied? Meldt u dan aan voor de workshop websiteonderzoek!

Tijdens deze eenmalige workshop vragen we u (en andere deelnemers) wat u van onze website vindt. We vragen om een aantal (zoek)opdrachten uit te voeren en deel te nemen aan een discussie. De uitkomsten gebruiken we om onze website en digitale dienstverlening te verbeteren. Uw hulp komt dus goed van pas!

De workshop vindt plaats op maandagavond 30 mei van 19.00 tot 22.00 uur aan de Harlingerstraatweg 113 in Leeuwarden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar webmaster@wetterskipfryslan.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Professionals

Indien u beroepshalve wel eens van onze website gebruik maakt dan nodigen we u graag uit voor de workshop voor professionals op dinsdagmiddag 7 juni van 13.30 tot 16.30 uur aan de Harlingerstraatweg 113 in Leeuwarden. Om u aan te melden stuurt u een mail naar webmaster@wetterskipfryslan.nl met vermelding van uw naam, beroep en telefoonnummer. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.