Kitzbüheler Alpen: oostenrijks beste bergavontuur

Persbericht van PR Newswire

KITZBÜHEL, Zwitserland, April 27, 2011 /PRNewswire/ -- "De Kitzbüheler Alpen bieden het beste bergavontuur." Deze veelbelovende uitspraak doen de vakantieregio's rondom Kitzbühel, Brixental, Hohe Salve en St. Johann in Tirol. In de contrastvolle vakantiewereld ligt aantrekkingskracht in de tegenstellingen: De wereldberoemde sportstad Kitzbühel, de legendarische Kitzbüheler Horn en de geweldige "Wilde Kaiser" vormen de achtergrond voor een zomer, waar elke dag iets nieuws en bijzonders te bieden heeft. De mengeling uit tiroolse "voeten in de klei"-mentaliteit en de multiculturele tijdgeest lokt liefhebbers en prominenten uit de hele wereld het hele jaar door naar de Kitzbüheler Alpen. Tussen de Wilde Kaiser in he tnoorden en het Nationalpark Hohe Tauern in het zuiden liggen 2.500 kilometer wandelwegen, 29 themawegen en 190 (berg)hutten. Van topbelevenis tot gourmettempel en tot shoppen in internationale flagstores ligt hier vaak slechts een enkele rit met de gondelbaan.
In de zomer van 2011 geeft de regio Kitzbüheler Alpen nieuwe impulsen aan het toerisme. In de grootste aaneengesloten E-Bike-regio ter wereld krijgen de fietsende gasten een extra portie energie in de pedalen geschoven. Want hier staat een vloot van 275 electro-fietsen te wachten.
Bij roadbikers en mountainbikers zijn de 252 kilometer fietsroutes en de 812 kilometer mountainbike-trails allang bekend. Het beste bergavontuur van de Alpen is door zijn ligging vlakbij Duitsland makkelijk en zonder vignet bereikbaar.
De Kitzbüheler Alpen Vliegveld Shuttle brengt de gasten vanaf de vliegvelden Salzburg, Innsbruck en München tegen een vaste prijs direct naar het overnachtingsadres in de Kitzbüheler Alpen. Prijs:
vanaf/naar vliegveld Salzburg EUR 30,-, Innsbruck EUR 42 Euro,- en München EUR 58,-
Meer informatie vindt u op http://www.kitzalps.com en bij Kitzbüheler Alpen Marketing
Tel.: +43-5356-64748
info@kitzalps.com

Kitzbueheler Alpen Marketing GmbH

CONTACT: .