Knight introduceert internationale program trading

Persbericht van PR Newswire

JERSEY CITY, New Jersey en LONDEN, April 27, 2011 /PRNewswire/ -- Knight Capital Group, Inc. introduceert vandaag Knight Global Program Trading voor instituten in Amerika, Europa, en Azië. Hiermee wordt program trading gecombineerd met internationale expertise in de aandelenverkoop- en handel via de multimarkttechnologie en liquiditeit van Knight mogelijk.
Knight Global Program Trading biedt program trading voor aandelen, herbalancering van de index en overgangsbeheer ondersteund door het verkoop- en handelsbureau van het bedrijf, met gebruik van de algoritmen van Knight, de smart orderrouting, en verslaggeving en analyse van de voor- en nabeurs. Knight is wereldwijd verbonden met meer dan 100 openbare en particuliere markten die 100 procent van de ontwikkelde en opkomende markten in de Morgan Stanley Capital International index beslaat en een groeiend aantal van de "frontier"-markten uit de Morgan Stanley Capital International index. Daarnaast bevordert het uitgebreide en groeiende netwerk van plaatselijke handelaren van Knight een soepele grensoverschrijdende handel.
"Knight heeft zijn program trading van wereldformaat verbeterd met een groter internationaal bereik en dankzij de technologie, schaal, en het succes bij de handel in minder liquide effecten in gefragmenteerde markten", zegt Gregory C. Voetsch, uitvoerend vice-president en hoofd van de afdeling Global Equities van Knight. "We hebben het juiste personeel voor program trading ingehuurd en blijven dat doen, in the V.S., Europa en Azië. Ook hebben de connectiviteit van Knight vergroot naar nog meer markten. De grotere internationale mogelijkheden van Knight, de ervaring van het team en het gezamenlijk verhandelen van klantorders creëert verdere mogelijkheden voor het verminderen van transactiekosten voor onze institutionele klanten." Knight Global Program Trading wordt geleid door algemeen directeur Jenkins Marshall en John Shaw. Dit koppel beheert een bureau voor program trading met 20 verkoop- en handelsexperts in de V.S., Europa en Azië. Het bedrijf heeft zijn bestaande program trading de laatste 12 maanden uitgebreid met nieuw personeel en technologie die specifiek werd ontworpen voor het team van Knight Global, voor de institutionele klant. Bijvoorbeeld algoritmen, "basket-trading", ingewikkelde strategiën en kostenanalyses pre- en posttransactie voor program trading.
Voor meer informatie over Knight Global Program Trading kunt u contact opnemen met global.programs@knight.com of bellen met:

Amerika +1-212-336-8663
Europa +44-20-7997-7812
Azië +852-3987-5500

Over Knight
Knight Capital Group is een internationaal bedrijf voor financiële dienstverlening dat een breed netwerk aan klanten, zowel kopers en verkopers, toegang tot de kapitaalmarkt geeft bij meerdere vermogenscategorieën. Het hoofdkantoor van Knight staat in Jersey City, New Jersey. Knight is meer en meer internationaal aanwezig in Amerika, Europa, en Pacifisch Azië. Voor meer informatie over Knight kunt u terecht op http://www.knight.com.
Bepaalde uitspraken in dit bericht kunnen vooruitziende uitspraken betreffen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze vooruitziende verklaringen zijn geen historische feiten en zijn gebaseerd op actuele verwachtingen, inschattingen en toekomstverwachtingen over de industrie van het bedrijf, de overtuigingen van het management en bepaalde aannames gemaakt door het management, waarvan de meeste van nature een intrinsieke onzekerheid bevatten en derhalve buiten onze controle liggen. Derhalve wordt de lezer gewaarschuwd dat dergelijke vooruitziende uitspraken geen garantie voor toekomstige resultaten vormen en dat deze onderhevig zijn aan bepaalde risico's, onzekerheden en aannames die moeilijk voorspelbaar zijn, welke omvatten, maar niet beperkt zijn tot: risico's met betrekking tot veranderingen in de marktstructuur, wettelijke of reglementaire wijzigingen, en de kosten, de risico's met betrekking tot de prestaties van de Electronic Trading Group van Knight, de integratie, de prestaties, en bedrijfsvoering van onlangs overgenomen bedrijven, of intern ontwikkelde bedrijven, of bedrijven die in de toekomst worden overgenomen door het bedrijf of intern worden ontwikkeld. De lezer dient de risico's en onzekerheden zoals beschreven in de rapportage van het bedrijf die zijn ingediend bij de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) na te lezen. Hieronder vallen ook, maar niet alleen, de beschrijvingen onder de koppen "Certain Factors Affecting Results of Operations" en "Risk Factors" in het jaarverslag van het bedrijf op formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31.12.10, en in andere verslagen en documenten die het bedrijf van tijd tot tijd indient bij de SEC. Deze informatie dient ook te worden gelezen samen met de geconsolideerde financiële verslagen van het bedrijf en de notities die horen bij het jaarverslag ingediend op formulier 10-K voor het jaar eindigend op 31.12.10 en in andere verslagen of documenten die het bedrijf van tijd tot tijd indient bij de SEC.

Knight Capital Group, Inc.

CONTACT: Kara Fitzsimmons, directeur van de afdeling Media Relations,+1-201-356-1523, kfitzsimmons@knight.com, Jonathan Mairs, vice-presidentvan de afdeling Corporate Communications, +1-201-356-1529,jmairs@knight.com, of Margaret Wyrwas, senior algemeen directeur van deafdeling Communications, Marketing & Investor Relations, +1-201-557-6954,mwyrwas@knight.com