Studiebegeleiding op de sportvereniging

Persbericht van Maltha Beheer B.V.

Een goede samenwerking tussen sport en onderwijs is essentieel om meer jongeren te laten sporten en bewegen. 'Sportverenigingen worden vandaag de dag schoolactief gemaakt', aldus adjunct directeur Robert Redelijk van Maltha inSport(R). Het faciliteren van leden op sportclubs wordt steeds meer uitgebreid; het blijft niet meer bij sporten alleen. Huiswerk- en studiebegeleiding speelt hierbij een grote rol.

Maltha inSport(R) heeft nu een licentie ontwikkeld waarbij 100% van de inkomsten minus kosten van de huiswerkclub voor de vereniging is. Maltha inSport(R) is een concept vóór de leden, dóór de leden. De studiecoaches en bijlesdocenten kunnen leden van de eigen vereniging zijn, die hierdoor een uitdagende (bij)baan krijgen en een bijdrage leveren aan de sportvereniging. Opportunities dus voor zowel de jeugdleden als voor de volwassen leden.
Maltha inSport(R) verzorgt o.a. de opleidingen en certificering aan de studiecoaches en bijlesdocenten, door de afdeling Opleiding van De Maltha groep te Bilthoven.
De doelstelling is dat de leden de sportvereniging betalen voor de huiswerkclub en op deze manier krijgt de vereniging inkomsten dóór zijn leden welke in het concept van Maltha inSport(R) ten goede komen aan de sportvereniging als geheel.

De drijvende kracht achter Maltha inSport(R) is Maltha Beheer B.V. Als onderdeel van De Maltha groep al ruim 29 jaar specialist in verschillende vormen van studiebegeleiding op onze instituten, de Maltha insCool(R) vestigingen en Maltha BSO Smart(R) locaties. Deze kwaliteit en knowhow wordt nu toegepast in de huiswerkclubs van Maltha inSport(R).

*

Links:
http://malthainsport.nl



Razende Robot Reporter