Media alert

27 april, 2011

Mirjam van Olst aangesteld als SharePoint Architect bij Avanade Nederland

Mirjam van Olst is per 1 april in dienst getreden als SharePoint Architect bij Avanade Nederland, aanbieder van zakelijke technologiediensten. In haar nieuwe functie is ze verantwoordelijk voor de implementatie en architectuur van SharePoint voor diverse grote klanten en de profilering van Avanade als expert op het gebied van SharePoint.

Voordat Mirjam is dienst trad bij Avanade was ze werkzaam bij Macaw als technology consultant. In deze functie was ze verantwoordelijk voor het technische beleid van haar afdeling, begeleidde ze collega's bij diverse projecten en voerde ze kwaliteitscontroles uit van oplossingen. Daarvoor had ze een eigen bedrijf waarmee zij classic ASP-applicaties bouwde.

"Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij Avanade", aldus Van Olst. "De organisatie heeft een interessant internationaal klantenportfolio en biedt mij de kans om aan de slag te gaan met technische uitdagingen. De kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding tot Microsoft Certified Master SharePoint 2007 en SharePoint 2010 kan ik bij klanten van Avanade toepassen."

(175 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE