Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Meer dan 500 aanmeldingen voor gratis trouwjurkenactie RADIONL!

SNEEK, 27 april 2011 - Het is overduidelijk dat ook het Nederlandse volk in de ban is van het sprookjeshuwelijk op 29 april tussen de Engelse kroonprins William en zijn vriendin Kate Middleton. RADIONL geeft naar aanleiding van de bruiloft gratis trouwjurken weg en heeft in een paar dagen tijd al meer dan 500 aanmeldingen binnen via de mail.

Luisteraars van RADIONL die dit jaar gaan trouwen of familie, vrienden of kennissen hebben die gaan trouwen, maken kans op één van de jurken door het schrijven van een kort verhaal waarom de bruid in kwestie een gratis trouwjurk verdient. Het leukste, mooiste of meest bijzondere verhaal wordt beloond met een prachtige jurk van het merk Sincerity.

Op de dag van het sprookjeshuwelijk zal royaltydeskundige Marc van der Linden, hoofdredacteur van het tijdschrift Royalty, in het programma de RADIONL & TVORANJE TOP 30 bekend maken wie de gelukkige winnende bruidjes zijn geworden!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door: bruidsmodedynasty.nl in Zwolle.

RADIONL is een regionaal commercieel radiostation dat 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt. Dagelijkse gepresenteerde programma's als Morgenstond, Koffietijd, Op Volle Kracht, BELNL en de RADIONL & TV Oranje Top 30 worden gevuld met lekkere Hollandse meezingers van echt RADIONL-sterren als Jannes, Marianne Weber, Grad Damen, Frans Duijts, Sieneke en Helemaal Hollands met de hits van toen en nu. Het programma Morgenstond won twee jaar geleden de Radio Ring 2009, de publieksprijs voor het beste radioprogramma van Nederland. ()

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht