Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Hilversum/Brussel, 27 april 2011

SITA ZINGT TITELSONG
DISNEY CHANNEL ORIGINAL MOVIE LEMONADE MOUTH

Disney Channel-presentatrice Sita heeft een nieuwe single opgenomen. Het nummer heet 'Determinate' en is de titelsong van de Disney Channel Original Movie Lemonade Mouth. De single is vanaf 6 mei verkrijgbaar en de bijbehorende videoclip gaat op donderdag 5 mei in premiere op Disney Channel.

De internationale soundtrack wordt gezongen door Adam Hicks, Bridgit Mendler, Hayley Kiyoko en Naomi Scott die de hoofdrol spelen in de film. De film Lemonade Mouth gaat op 13 mei om 19.00 uur in premiere.

Lemonade Mouth vertelt het verhaal hoe een band tot stand komt nadat vijf ongemotiveerde studenten elkaar vinden. Olivia, Stella, Ben, Mo en Charlie lijken op het eerste gezicht niets met elkaar gemeen te hebben, tot ze tijdens het nablijven per ongeluk een gezamenlijke liefde voor muziek ontdekken. Op aandringen van hun muzieklerares, besluiten ze een band te vormen en mee te doen aan een talentenjacht. Het is niet altijd even makkelijk, maar dankzij hard werken en hun vriendschap bereiken ze uiteindelijk toch de top.

Sita nam vorig jaar samen met mede-Disney Channel-presentator Dean het nummer I Wouldn't Change A Thing op uit de Disney Channel Original Movie Camp Rock 2: The Final Jam, samen zongen ze de titelsong voor Rapunzel en brachten ze de kerstsingle WinterWonderland opnieuw uit. Op dit moment is Sita te horen in de film Winnie de Poeh waar zij de titelsong voor zingt. Daarnaast is Sita presentatrice van Disney Channel waar ze onder andere My Camp Rock en Act Like a Star presenteert.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds oktober 2009 gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees. Sinds juni 2010 is de zender in heel Vlaanderen te ontvangen via Telenet en Belgacom.




Ingezonden persbericht