Ingezonden persbericht



---


PERSBERICHT

Het nieuwe eten; Gezond en Gemakkelijk

JUVO Nederland lanceert in April een nieuwe webshop voor consumenten die graag gezond willen leven maar die niet altijd de tijd hebben om verse en gezonde maaltijden te bereiden. JUVO Nederland is importeur van biologische, gevriesdroogde voedingsmiddelen (raw food) en heeft als missie mensen te ondersteunen met een uitgebalanceerd en milieuvriendelijk voedingspatroon.

JUVO brengt je lichaam weer in balans, houdt je gezond en fit en de kilo's vliegen er af. Consumenten kunnen via de website wwwgojuvo..nl producten bestellen die op verantwoorde wijze maaltijden vervangen zoals het ontbijt en de lunch. JUVO is gemaakt van 57 gevriesdroogde granen, groenten, fruit, zeewieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen.

JUVO is ontwikkeld door een internationaal erkende oncoloog James Hwang MD uit Korea, hij heeft jarenlang onderzoek verricht naar preventieve en alternatieve medicatie. Hij ontdekte dat veel moderne ziekten en aandoeningen voort komen uit slechte en arme voeding. De trend van biologische voeding ontwikkelt zich steeds sneller. De behoefte aan 'raw food' neemt steeds meer toe. Dit betekent dat fruit met schil wordt gegeten, rijst met vlies, groentes met blad en wortel en met zo min mogelijk bewerkingen en zonder toevoegingen. Doordat de groente en het fruit direct na het oogsten worden gevriesdroogd blijven alle belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, enzymen en vezels actief in het eindproduct. JUVO is met deze methode "verser" dan groenteman en supermarkt.