2e EDITIE POPPRIJS HLMRMEER @ Podium Duycker te Hoofddorp


Start inschrijving 27 april t/m 13 mei

HOOFDDORP, 20110427 -- Duycker, het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer organiseert de 2e editie van de Popprijs HLMRMEER. Dé talentenjacht waar lokale bands en acts letterlijk een podium wordt aangeboden. 8 bands gaan strijden om de titel, maar vooral om de hoofdprijs: een coachingpakket t.w.v. €2.500,- ! Inschrijven kan vanaf 27 april t/m 13 mei. Voor de artiesten die nog last hebben van plankenkoorts is er trouwens ruimte om te oefenen in één van onze oefenstudio’s vanaf mei.

Winnaar Popprijs HLMRMEER 2010
De band Ravolva, winnaar Popprijs HLMRMEER 2010, heeft een jaar lang kunnen pronken met de titel en strijken met de eer. In 2011 geeft podium Duycker lokale muzikanten graag de kans om deze titel te veroveren.

Workshops en voorrondes (2 en 9 juni)
Alle deelnemers krijgen meerdere malen de kans om mee te doen aan verschillende workshops voorafgaand aan de wedstrijd om hun talent naar een volgend niveau te tillen. Onder het oog van professionals uit de branche zullen de deelnemende bands gecoacht worden. Uiteindelijk zullen er uit de twee voorrondes (2 en 9 juni), 4 bands worden gekozen, die in de finale (begin juli) gaan strijden om het bedrag van €2.500,- t.b.v. coaching voor de band. Overige prijzen (bijv. publieksprijs) bestaat uit o.a. een optreden bij Duycker, waardebonnen en gratis gebruik van de oefenstudio’s.

Oefenstudio’s bij Duycker
Duycker verhuurt ook oefenstudio’s, die in mei in gebruik zullen worden genomen door muzikanten. Er zijn 5 oefenstudio’s aanwezig met diverse afmetingen en een professionele backline.

Voor meer informatie over Popprijs HLMRMEER en de oefenstudio’s surf je naar www.duycker.nl 

Over Podium Duycker
Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenruimten, studio’s, workshopruimtes en een grand café. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Voor meer informatie betreffende de programmering: www.duycker.nl





Ingezonden persbericht