Neckermann vliegt exclusief naar nieuwe luchthaven in Turkije 07/02/2011 13:21

Neckermann Hoofddorp, 07 februari 2011 Vanaf 1 februari biedt reisorganisatie Neckermann exclusief vliegreizen aan naar de spiksplinternieuwe luchthaven van Alanya in Turkije. Dit verkort de transfertijd naar deze populaire Turkse badplaats aanzienlijk.

Tot nu toe waren gasten die hun vakantie doorbrengen aan de zuidkust van Turkije, ook wel de Turkse Rivièra genoemd, aangewezen op de luchthaven van Antalya. Voor gasten die een accommodatie hadden geboekt in de bij Nederlanders zeer geliefde badplaats Alanya, betekende dat zij altijd een busreis van minimaal twee uur moesten maken. Reisorganisatie Neckermann biedt deze gasten nu rechtstreekse vluchten aan op de splinternieuwe luchthaven Gazipasa in Alanya.

Vanaf 27 april start Neckermann samen met Transavia de rechtstreekse vluchten elke woensdag naar deze nieuwe luchthaven. De badplaats Alanya is vooral geliefd bij Nederlanders vanwege de vele appartementen en kleinschalige hotels die daar te vinden zijn. Bovendien ligt de reissom relatief laag in deze regio. Neckermann geeft als extra promotie elke gast die voor 1 april 2011 boekt een gratis visum voor Turkije. Om deze nieuwe luchthaven extra te ondersteunen geeft Neckermann eind februari een speciale Alanya brochure uit.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.neckermann.nl