Persbericht

MphasiS breidt aanwezigheid uit in Continentaal Europa Opening delivery center in Wroclaw, Polen

Amsterdam, 27 april 2011 - MphasiS, een toonaangevende IT-dienstverlener, kondigt de strategische intentie aan om zijn aanwezigheid in Continentaal Europa te vergroten met de opening van een nieuw delivery center in Wroclaw, Polen.

MphasiS Polen zal medio 2011 operationeel zijn. De organisatie heeft Slawomir Kiedos aangesteld als Centre Head en heeft de intentie om in het eerst jaar meer dan 100 nieuwe medewerkers aan te nemen. In de daaropvolgende drie jaar willen zij dit aantal medewerkers verdubbelen. Vanuit het center in Wroclaw zullen de Europese klanten worden bediend. MphasiS Polen kan zo voldoen aan de behoeften van de klant voor ondersteuning in dezelfde tijdzone, met gebruik van Europese taalvaardigheden en Mphasis' wereldwijde expertise.

Het center zal ondersteuning bieden aan bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten uit de regio aantrekken. Het Wroclaw delivery center zal haar klanten diensten bieden op het gebied van business process outsourcing, high-end applicatieontwikkeling en onderhoud binnen alle verticale markten.

"Onze aanwezigheid in Polen biedt ons de mogelijkheid om klanten diensten aan te bieden in de meeste Continentaal Europese talen. Bovendien staat het Poolse center goed in verbinding met andere business centers in West-Europa. De aanwezigheid van talent, een goede taalkennis en een gevestigde zakelijke infrastructuur, maakte Polen tot een logische keuze voor ons", zegt Gopinathan Padmanabhan, Head of Global Delivery Unit. "Europa is een belangrijke en snel groeiende regio voor ons door een combinatie van grote strategische relaties en middelgrote accounts. We willen de value chain voor klanten vergroten door te transformeren van een kosteneffectieve dienstverlener naar een innovatieleider in Continentaal Europa. Op deze manier willen we onze relatie met klanten in de bank- en kapitaalsectoren, verzekeringen, gezondheidszorg en telecom versterken."

Het center wordt toegevoegd aan MphasiS' netwerk van Global Delivery centers om toonaangevende IT/ITes-diensten te bieden aan klanten wereldwijd. Medewerkers van het center in Polen zullen deel uitmaken van de MphasiS Global Talent Pool en opgeleid worden als onderdeel van het MphasiS Talent Development Program.

Over MphasiS
MphasiS is een wereldwijde dienstverlener met $1 miljard dollar aan omzet en levert op technologie gebaseerde oplossingen aan klanten wereldwijd. MphasiS heeft op dit moment meer dan 41.000 medewerkers in dienst en bedient klanten in bank- en kapitaalsectoren, verzekeringen, productie, communicatie, de media- en entertainmentsector, gezondheidszorg & life sciences, transport & logistiek, retail, energie & nutsbedrijven en overheden. Onze competenties liggen in het feit dat we geïntegreerde diensten kunnen bieden in applicaties, infrastructuurdiensten en business process outsourcing-mogelijkheden. Kijk voor meer informatie over MphasiS op http://www.mphasis.com.