Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Doorn, 18 april 2011

Voorlichtingsmiddag OrionWebbox bij Bartiméus

Op woensdag 27 april organiseren Bartiméus en Beleyes in Amsterdam om 13:30 uur een voorlichtingsmiddag om de ORIONWebbox te demonstreren. Experts zullen tijdens de bijeenkomst informatie geven over hoe de ORIONWebbox met gemak te gebruiken is.

De ORIONWebbox is een innovatief hulpmiddel voor mensen met een visuele beperking. Het is een compact apparaat waarmee gesproken leesmateriaal op basis van een abonnement kan worden beluisterd. Het biedt de mogelijkheid om te luisteren naar bijvoorbeeld gesproken boeken, kranten en tijdschriften of naar informatieve programma's zoals Horizon. Nieuw is de dagelijks gesproken Telegraaf, het nieuws van vandaag op de ORIONWebbox!

De bijeenkomst
De demonstratie wordt op 27 april gehouden om 13.30 uur bij Bartiméus in Amsterdam. Een kwartier voor aanvang is iedereen welkom op de Osdorperban 11a voor een kopje koffie of thee.

Aanmelden
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich van tevoren opgeven via info@beleyes.nl of via telefoonnummer 020 - 777 68 07. Bij grote belangstellling wordt er een tweede demonstratie worden gegeven om 15.00 uur.