Gemeente Apeldoorn

Ravenweg/Marchantstraat vanaf 27 april afgesloten

Vanaf woensdag 27 april start de gemeente met het herstellen van de Ravenweg en de Marchantstraat. De herstelwerkzaamheden bestaan uit asfalteren en bestraten. Daarnaast krijgt de kruising Ravenweg/Hofveld een opknapbeurt. Naast het asfalt worden hier ook het riool, de verkeerslichten en de kabels en leidingen vervangen. De uitvoering van de werkzaamheden verloopt gefaseerd.

De werkzaamheden aan de Marchantstraat/Ravenweg, vanaf het Shell tankstation tot aan Hofveld, starten vanaf woensdag 27 april en duren naar verwachting tot en met vrijdag 13 mei. De werkzaamheden aan de Ravenweg, vanaf Hofveld tot aan de Arnhemseweg beginnen op maandag 23 mei en duren naar verwachting tot en met woensdag 1 juni.

De werkzaamheden aan de kruising Ravenweg/Hofveld starten vanaf maandag 2 mei en duren naar verwachting tot en met woensdag 1 juni. Gemotoriseerd verkeer, fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden geen gebruik maken van het kruispunt Ravenweg/Hofveld. De bus wordt omgeleid.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de Ravenweg en de Marchantstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer op de ring wordt ter plekke met borden omgeleid. De omleiding gaat via de Kayersdijk, Laan van Malkenschoten en de Arnhemseweg. De afsluiting van de ring duurt tot en met 1 juni. Tijdens de werkzaamheden kan er geparkeerd worden op de bestaande parallelwegen of op de, voor het doorgaand verkeer afgesloten, hoofdrijbaan.

Einde persbericht