Gemeente Apeldoorn

Agenda
collegeleden

Een overzicht van activiteiten van woensdag 27 april t/m zondag 8 mei 2011

Woensdag 27 april

15.00 uur
Wethouder P. Blokhuis spreekt bij de opening van de expositie "Met mij alles goed - van litteken naar taal" van GGNet. De expositie is een initiatief van de Landelijke Stichting Zelfbeschadiging, museum Het Dolhuys en GGZ Verpleegkunde van Hogeschool INHolland. Plaats: Kapel GGNet-terrein, Deventerstraat 459 in Apeldoorn.

16.30 uur
Wethouder R.T. Metz ontvangt het eerste exemplaar van het boek "Lizzy". Het boek vertelt het levensverhaal van de nu 102-jarige mevrouw Schaier uit Wenum Wiesel. Zij is opgegroeid in Oostenrijk en de liefde heeft haar naar Nederland gebracht. Plaats: De Triangle, Elburgerweg 1 in Wenum Wiesel.

19.30 uur
Wethouder J.C.G. Wegman spreekt tijdens het afscheid van mevrouw W. ten Broeke, secretaris van het Grote Kerk Koor. Na 37 jaar lidmaatschap, waarvan 27 jaar als secretaris, legt zij haar werkzaamheden neer. Plaats: Gebouw Irene, Koninginnelaan in Apeldoorn.

Donderdag 28 april

12.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent het jaarlijkse RC Golftoernooi. De opbrengst van dit toernooi zal ten goede komen aan het Wilhelmina Ziekenhuis te Utrecht. Plaats: Golf- en Businessclub "De Scherpenbergh", Albaweg 43 in Lieren.

Vrijdag 29 april

08.30 en
11.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf verricht de jaarlijkse uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen aan inwoners van Apeldoorn. Plaats: Balzaal Museum Paleis Het Loo in Apeldoorn.

12.00 uur
Wethouder P. Blokhuis plant de eerste plant van het project "Vierkant tuinieren". Het idee achter "vierkant tuinieren" is tuinieren in verhoogde bakken, bedoeld voor mensen die gebruik maken van de dagopvang van het Koningin Wilhelmina Hof, maar ook voor de bewoners boven het KWH. Plaats: Steunpunt Koningin Wilhelmina Hof, Essenkamp 33 in Uddel.

Zaterdag 30 april

09.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf opent het Koninginnefeest in Uddel.
Plaats: Dorpshuis Het Blanke Schot, Garderenseweg 33 in Uddel.

10.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf verricht de officiële opening van Koninginnedag 2010.
Plaats: bordes Raadhuis, Raadhuisplein in Apeldoorn.

woensdag 4 mei

14.00 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf is aanwezig bij de
Dodenherdenking op het Ereveld Loenen.
Plaats: Kapel Ereveld in Loenen.

18.30 uur
Loco-burgemeester J.C.G. Wegman spreekt namens het gemeentebestuur tijdens een korte herdenkingsbijeenkomst in de Hervormde Kerk te Beekbergen. Daarna volgt een stille tocht naar het Teixeira de Mattospark voor een kranslegging.
Plaats: Hervormde Kerk en Teixeira de Mattospark in Beekbergen.

18.45 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf is aanwezig bij de jaarlijkse herdenking. De herdenking bestaat uit een bijeenkomst in de Grote Kerk en een Stille Tocht van de Grote Kerk naar het monument in het Oranjepark, gevolgd door krans- en bloemlegging. Ontvangst in de Grote Kerk om 18.30 uur. Plaats: Grote Kerk en Oranjepark in Apeldoorn.

Donderdag 5 mei

10.30 uur
Loco-burgemeester R.T. Metz ontvangt de lopers van de bevrijdingsloop. Zij komen met het bevrijdingsvuur vanuit Wageningen om de vlam alhier te ontsteken. Plaats: Teixeira de Mattospark in Beekbergen.

Zaterdag 7 mei

13.30 uur
Burgemeester mr. G.J. de Graaf woont de opening bij van de tentoonstelling "Maxima", welke wordt geopend door Hare Majesteit Koningin Beatrix. Plaats: Paleis het Loo in Apeldoorn.




Gemeente Apeldoorn