Gemeente Laarbeek


Loting starterswoningen en appartementen

AARLE-RIXTEL - Op donderdag 28 april worden zeven starterswoningen en 22 startersappartementen in Het Klavier in Aarle-Rixtel verloot. Het gaat hier om zeven tussenwoningen die door Woningbouwvereniging Bergopwaarts na Koopgarantkorting worden verkocht voor 194.000,- vrij op naam (v.o.n.). Acht twee-kamerappartementen, die na Koopgarantkorting worden verkocht vanaf 140.400,- v.o.n. En 14 drie-kamerappartementen die na Koopgarantkorting worden verkocht vanaf 178.200,- v.o.n.

Inschrijven voor de loting
Als u geĂŻnteresseerd bent, kunt u zich inschrijven voor de loting. Het inschrijfformulier met aanvullende informatie over de woningen en appartementen kunt u vanaf maandag 4 april verkrijgen bij de receptie van het gemeentehuis Laarbeek aan de Koppelstraat 37 in Beek en Donk. Het inschrijfformulier dient uiterlijk vrijdag 15 april voor 12.30 uur te worden ingeleverd bij de receptie van het gemeentehuis.

Meer informatie
Meer informatie over deze woningen en de overige 35 nieuwbouwwoningen in Het Klavier kunt u verkrijgen op zaterdag 2 april van 11.00 tot 13.00 uur tijdens de verkoopmanifestatie in de Couwenbergh aan de Dorpsstraat 1 in Aarle-Rixtel. Ook kunt u terecht op de website www.woneninhetklavier.nl.
Voor meer informatie over de loting van de starterswoningen en
-appartementen kunt u terecht bij mevrouw Lisette Heesakkers van de gemeente Laarbeek, telefoon: 0492 469 882 en e-mail: lisette.heesakkers@laarbeek.nl.