Gemeente Valkenswaard


Bewonersavond Wijkontwikkelingsplan Gegraaf op 28 april

Het Wijkontwikkelingsplan "Gewoon Het Gegraaf" is alweer aan een nieuwe 4-jaarlijkse planning toe.

De gemeente Valkenswaard en Woningbelang hebben in goed overleg met Wijkcommissie 't Gegraaf een nieuwe analyse voor de wijk opgesteld voor de periode 2011-2014. Hierin komen de sterke en zwakke punten van de wijk aan bod evenals de kansen en bedreigingen en een visie voor de toekomst met ambities op diverse terreinen. Op donderdagavond 28 april kunnen de bewoners van 't Gegraaf tijdens een bewonersavond hun mening geven over deze analyse en hun opmerkingen en aanvullingen naar voren brengen.

De bewoners zijn al geïnformeerd over de wijkanalyse via de wijkkrant van Wijkcommissie 't Gegraaf, die onlangs huis-aan-huis in de wijk is verspreid. In de wijkkrant stond ook de uitnodiging voor de bijeenkomst. Overigens zijn ook andere belangstellenden van harte welkom op 28 april. De bijeenkomst wordt gehouden in Cultureel Centrum De Bontekoe aan de Kerstroosstraat 20 in Valkenswaard en begint om 20.00 uur.

Degenen die voorafgaand aan de avond al suggesties naar voren willen brengen kunnen dat doen bij mevrouw M. Maas van Woningbelang, bij voorkeur via e-mail wijkbeheer@woningbelang.nl.


* De Hofnar 15, 5554 DA Valkenswaard, T 040-2083444