Gemeente Nuenen


Burgemeester Ligtvoet start donateursactie Vrienden van De Akkers

Op donderdag 28 april 2011 om 14.00 uur ontvangt burgemeester Ligtvoet een delegatie van de Vrienden van De Akkers in de trouwzaal van het gemeentehuis.

Â

Als eerste burger van Nuenen wordt burgemeester Ligtvoet de eerste donateur van hun nieuwe donateursactie. Hij vult het donateursformulier in en overhandigt daarbij het bijbehorende bedrag van ⬠25,--. Ook jeugdburgemeester Floor Gehrels is hierbij aanwezig.

Â

Â

In vijf jaar veel bereikt

Vrienden van De Akkers wil een intermediair zijn tussen bewoners en medewerkers van De Akkers enerzijds en de totale Nuenense gemeenschap anderzijds. Daarbij zorgen zij

voor ontwikkeling, uitvoering en financiering van activiteiten, bovenop het reguliere welzijnspakket van Zorgcentrum De Akkers in Nuenen. Zij hebben de afgelopen 5 jaar al voor ⬠38.000 aan vaste goederen en daarnaast tal van activiteiten tot stand gebracht.

Â

Er is nog veel te doen

Om ook in de toekomst, voor wat extra levensvreugde voor de bewoners van De Akkers, te zorgen is er het streven door te gaan met allerlei jaarlijkse activiteiten. Met deze nieuwe donateursactie wordt er een beroep gedaan op diverse groepen (instanties, particulieren, bedrijven) binnen de Nuenense samenleving. Zo kan iedereen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten zijn daadwerkelijke betrokkenheid tonen bij het prima werk dat zij verrichten.

Â