Apple Nederland

____________________

Witte iPhone vanaf morgen verkrijgbaar

CUPERTINO, 27 april 2011 - Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat de witte iPhone 4 vanaf morgen verkrijgbaar is. De witte iPhone 4-modellen kunnen in de Apple Online Store (www.apple.com/nl) en bij bepaalde Apple resellers worden gekocht.

"De witte iPhone 4 is eindelijk te koop en hij ziet er prachtig uit", aldus Philip Schiller, senior vice president Worldwide Product Marketing van Apple. "We willen alle klanten bedanken die geduldig hebben gewacht tot wij alle puntjes op de i hadden gezet."

iPhone 4 is de meest innovatieve telefoon ter wereld. Hij is voorzien van FaceTime, waardoor we videobellen definitief van ons verlanglijstje kunnen schrappen, en het verbluffende Retina-display met de hoogste resolutie ooit in een gsm-display, wat resulteert in een ongekend scherpe weergave van tekst, afbeeldingen en videobeelden.

Prijzen en verkrijgbaarheid
De witte iPhone 4-modellen zijn vanaf donderdag 28 april verkrijgbaar in Australië, België, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Hongkong, Ierland, Italië, Japan, Luxemburg, Macau, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Singapore, Spanje, Taiwan, Thailand, de Tsjechische Republiek, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Zweden en Zwitserland. Binnenkort volgen nog veel meer landen. Informatie over de prijzen en verkrijgbaarheid is na de launch beschikbaar op www.apple.com/nl en www.apple.com/nl/iphone/buy/.

Apple is de producent van de Mac, de beste personal computer ter wereld, en van OS X, iLife, iWork en professionele software. Op het gebied van de digitale muziek voert Apple de revolutie aan, met zijn iPods en de iTunes Store op het internet. En de revolutionaire iPhone en App Store hebben de wereld van de mobiele telefoon op z'n kop gezet. De jongste loot aan de innovatiestam van Apple is de iPad 2, die de toekomst van mobiele media en computers een gezicht geeft.

Perscontact:
Jurriaan Trommels
Apple
trommels_j@apple.com
+31 (0)6 53865628

AAN DE REDACTIE: Bezoek voor aanvullende informatie Apple's PR website of bel Apple's Media Helplijn op 020 53 52 728

© 2011 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone, Retina, FaceTime en Apple Store zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.