Zware E-bikes niet meer tillen.

Persbericht van Twinny Load BV

Steeds meer E-bikes worden verkocht en de verkoop blijft aanhouden. Deze fietsen wegen vaak nog meer dan 25kg per stuk. Tillen is geen optie en de fietsen moeten toch vervoerd worden. Een speciale fietsendrager met een lift is de oplossing voor dit probleem. Een elektrische drager die te bedienen is met een afstandsbediening is misschien makkelijk maar ook zwaarder in gewicht en duurder in prijs. Gebruik een fietsendrager met een simpele slinger die naar beneden gedraaid kan worden, de fietsen erop rijden en weer omhoog draaien. Klaar voor vertrek!

Waar mensen zich wel vaak in vergissen is de kogeldruk van de trekhaak. Voor kleine auto's is dit meestal 50/55kg en de gemiddelde auto 75kg of meer. Hoe vaak rijden er kleine auto's rond met fietsendrager inclusief twee E-bikes. Een fietsendrager kan het gewicht van de E-bikes meestal wel dragen, maar dit staat los van de trekhaak. Het is altijd goed om dit eerst te onderzoeken, voordat er E-bikes met een fietsendrager wordt gekocht. Veiligheid staat immers voorop en zeker als er verre reizen worden gemaakt. Het aantal kg wat de trekhaak mag dragen, staat altijd vermeld op de trekhaak of in het autoboekje.

Wilt u meer informatie over de fietsendrager met een unieke lift, of over de andere Twinny Load producten, ga dan naar onze website www.twinnyload.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.twinnyload.nl/nl/producten/bikelift



Razende Robot Reporter