Werkspot.nl lanceert de Werkspot Klusgarantie

Persbericht van Werkspot.nl

Werkspot.nl lanceert de Werkspot Klusgarantie
Gratis klusgarantie biedt opdrachtgevers nog meer zekerheid Tilburg, 28 april 2011 - Werkspot.nl, de website voor klussen in en om het huis, lanceert de Werkspot Klusgarantie. Met de Werkspot Klusgarantie krijgen opdrachtgevers de zekerheid dat een klus volgens afspraak wordt uitgevoerd. In het geval dat er, ondanks de gemaakte afspraken, een onoverkomelijk verschil van inzicht tussen vakman en opdrachtgever ontstaat, staat Werkspot.nl garant voor maatregelen. Deze maatregelen variëren van herstel tot een financiële vergoeding. De gratis Werkspot Klusgarantie gaat in vanaf 1 mei 2011. De Werkspot Klusgarantie is in het leven geroepen om opdrachtgevers de zekerheid te bieden dat een klus volgens afspraak wordt uitgevoerd. Vakmannen dienen zich vooraf voor het Klusgarantie-programma in te schrijven. Om te voorkomen dat er geschillen ontstaan, kan een opdrachtovereenkomst gedownload worden waarin de afspraken helder verwoord kunnen worden. Mochten er toch geschillen zijn tussen een opdrachtgever en een vakman over de uitvoering van een klus, en partijen komen er niet samen uit, dan treedt Werkspot.nl op als bemiddelaar. Dit gebeurt bijvoorbeeld als klussen niet volgens afspraak zijn uitgevoerd en waarbij dit ingrijpende gevolgen heeft voor de opdrachtgever. Werkspot.nl streeft er in alle gevallen naar dat de partijen er samen uitkomen.
Wanneer een eerste bemiddeling van Werkspot.nl niet tot het gewenste resultaat leidt, dan inspecteert vervolgens een ervaren vakman die in dienst is bij Werkspot.nl de klus op locatie. Op basis van deze rapportage geeft Werkspot.nl een advies over de maatregelen die de vakman eventueel moet nemen. De maatregelen kunnen variëren van compleet herstel tot een financiële vergoeding. In het geval dat de vakman zich niet aan het advies van Werkspot.nl wil verbinden, wordt de vakman verwijderd als lid van Werkspot.nl. Als de vakman verwijderd wordt, kan Werkspot.nl besluiten een vergoeding van maximaal euro 2.500 uit te keren, in geld of in uren voor herstelwerkzaamheden. Algemeen directeur Joost Gielen: "De Werkspot Klusgarantie geldt voor alle klussen. Het is een extra gratis service die we onze opdrachtgevers bieden. Op deze manier stimuleren we de opdrachtgever niet alleen om duidelijke afspraken met de vakman te maken, maar garanderen we ook een goed eindresultaat. Met de Werkspot Klusgarantie geven we een duidelijk signaal af dat kwaliteit hoog in ons vaandel staat."
///Einde bericht///

Over Werkspot.nl
Werkspot.nl - opgericht in 2005 - is marktleider op het gebied van online klusaanbesteding. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens op reageren. Verder geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf.
In totaal zijn inmiddels meer dan 320.000 opdrachten op Werkspot.nl geplaatst, waarvan de laatste 100.000 in 2010. De biedingen worden gedaan door meer dan 10.000 vakmannen en dit aantal groeit nog steeds. De gemiddelde waarde van een klus is 2.500 euro, waarmee het totale bedrag dat sinds 2005 via Werkspot.nl werd verhandeld 800 miljoen euro bedraagt.
In juli 2009 heeft De Telefoongids BV, uitgever van De Telefoongids & Gouden Gids, een belang van 50% in Werkspot.nl genomen.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.werkspot.nl

Noot voor redacties


Werkspot.nl

Noot voor de red actie,

Razende Robot Reporter