AEGON

AEGON introduceert de AEGON Bankspaarhypotheek

Bankspaarhypotheken kennen een alsmaar groeiende populariteit. Het bankspaartegoed voor de eigenwoningschuld groeit dan ook sterk. Eind 2010 was dit bedrag al 1,5 miljard euro en dat zal in 2011 alleen maar toenemen (bron:CBS, 26 april 2011). AEGON introduceert daarom nu de AEGON Bankspaarhypotheek.

De AEGON Bankspaarhypotheek bestaat uit twee componenten: een lening en een gekoppelde spaarrekening. De rente die betaald wordt voor de hypotheek is gelijk aan de rente die wordt vergoed op de bankspaarrekening. De klant heeft de zekerheid dat de hypotheek op de einddatum altijd wordt afgelost. Er kan een losse overlijdensrisicoverzekering aan toegevoegd worden indien dit gewenst is. De AEGON Bankspaarhypotheek biedt hiermee de klant transparantie en de adviseur meer gemak in de advisering.

AEGON houdt de bestaande AEGON Spaarhypotheek, waar een overlijdensrisicoverzekering ingebouwd zit, ook in het assortiment. Hierdoor kan de adviseur zowel deze verzekeringsvariant als de nieuwe bancaire variant van AEGON aanbieden.

Meer informatie over de AEGON Bankspaarhypotheek.